Ervaringen

Op deze pagina treft u enkele reactie's van mijn clienten:

"Ik heb het gevoel dat ik meer mezelf ben geworden, ik ben rustiger maar leef meer. Soms bij enige druk voel ik al wat terugval dus pas op de plaats. Dat is goed. Ik blijf scherp. Want dit wil ik niet nog een keer meemaken." Lees het hele verhaal van Cathy waarin zij verteld hoe zij door hulp van Gegrond Healing uit haar Burnout is gekomen.

"Dank je wel voor de prachtige sessies en jouw geduld en liefde. Al met al een veilig warm bad waarin ik mezelf heb mogen ontmoeten en zijn."
Hartegroet Coby

"Bij toeval (maar toeval bestaat niet) kwam ik Marijke weer eens tegen en dat was voor mij precies het juiste moment om weer een stap te maken om mijzelf beter te leren kennen. Op een uitermate vakkundige manier heb ik een aantal healings gekregen waarbij ik onuitwisbare en voor mij zeer belangrijke momenten heb meegemaakt. Al meerdere jaren had ik het idee dat ik iets vanuit mijn jeugd meedroeg dat mij zo nu en dan in de weg zat. Hoewel ik ontzettend bang was om met mijzelf, en met dit stuk uit het verleden geconfronteerd te worden, heeft Marijke mij geholpen naar de periode uit mijn jeugd te gaan. Dat heb ik kunnen oplossen waardoor ik nu een vrij gevoel ervaar zoals ik nooit eerder heb ervaren. Marijke bedankt en ik hoop dat je nog vele mensen mag en kunt begeleiden."
Gerjan Apeldoorn

"Marijke ken ik al heel wat jaren. Ongeveer 4 jaar geleden vertelde Marijke over de healing sessies. Ik was nieuwsgierig en dacht ik ga het eens proberen. Het heeft mij heel veel gebracht. Ik sta veel steviger in het leven en ben beter voor mijzelf gaan zorgen. Marijke is een hele lieve vrouw die goed kan luisteren zonder oordeel.
Ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen."
Liefs Ineke

"Marijke is zeer ervaren en bedreven in wat ze doet. Haar liefdevolle aandacht is heel integer en uitnodigend. Haar energie tijdens de meditaties enorm krachtig. Ik heb de meditaties als bijzondere reisjes naar mezelf ervaren en de healingen die ik mocht ondergaan heel helend"
Yvonne

"Marijke is een lieve vrouw die goed luistert, doorvraagt en je de gelegenheid geeft om tot antwoorden te komen. Ze neemt echt de tijd voor je. Tijdens de healing die ik heb ontvangen zijn er veel dingen duidelijk geworden. Ook de dagen na de healing zijn er nog veel inzichten gekomen en dingen losgekomen. Echt een aanrader."
Gabrielle

"Een echte luxe. In een stressvolle periode ivm verhuizing kreeg ik een bio-release massage. Marijke startte met het lezen van de chakra's. Hier kwam de onrust zeer sterk naar boven. Het doel van de massage was dan ook het loslaten van de onrust. Niet alleen fijn en ontspannend op het moment zelf. Maar de massage werkt ook door waardoor ik mij ook in de dagen na de massage krachtiger en meer in balans voelde. En dat met slechts 1 massage."
Moniek"Ik heb de meditaties als bijzondere
reisjes naar mezelf ervaren"