Healing Methodes

Door gebruik te maken van zeer oude healing technieken wordt gewerkt aan problemen waar je in het dagelijkse leven tegen aan loopt. Dit kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel van aard zijn.

Medicijnwielreading
Geeft inzicht waar je op dit moment in je leven staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar kan komen. Lees meer

Chakra reading
Door het lezen van de chakras krijgen we inzicht waarom de levensenergie is geblokkeerd. Lees meer

Psychic doctoring
Psychic doctoring is een oude techniek die toegepast kan worden bij onbelans in een van de 4 lichamen, welke zich uit via lichamelijke klachten. Lees meer

Soul retrieval
Door verschillende oorzaken kan iemand zielsdelen zijn kwijtgeraakt, deze kwijtgeraakte zielsdelen kunnen de oorzaak zijn van problemen in ons dagelijks leven. Lees meer

Koordverwijdering
Tussen personen kan een negatieve energetische verbinding zijn die we als een koord kunnen zien. Als deze verbinding manipulatief van aard is dan ontrekt dat energie of geeft negatieve energie. Door het verwijderen van de koorden kan de relatie met jezelf en met de ander veranderen.

Spirit release
Bij deze techniek bevrijden we de energie die in je lichaam is opgeslagen door een gebeurtenis en van een andere persoon is.

Smudgen
Het schoonmaken van je aura en lichaam met een veer en kruiden, waarbij de energie die als het ware vastgeplakt zit, kan van jezelf of van andere personen zijn word verwijderd, zodat je eigen grenzen meer kan ervaren. Dit kan je ervaren alsof je een oude jas uittrekt..

Gedachtenvorm verwijderen
Gaat over een beperkende geloofsovertuiging waarmee je jezelf vastzet. Door dit te verwijderen kan je vanuit een ander perspectief gaan kijken.

Etherische chirurgie
Hier gaan we op zoek naar een blokkade die je vrije energiestroom in je lichaam blokkeert en krijg je inzicht waardoor de blokkade is ontstaan, na verwijdering van de blokkade kan jouw levensenergie weer op een natuurlijke manier door je lichaam stromen waardoor het lichaam weer kan helen.

 attributen


"Afhankelijk van doel en
je persoonlijke situatie bekijk ik
welke healing methode het
beste bij je past"