Marijke

Ik ben Marijke Zomerdijk in 1955 geboren als 5e kind en 1e meisje in een gezin van 10 kinderen, mijn leven staat vanaf jonge leeftijd in het teken om voor de ander te zorgen, en heb dit altijd met liefde gedaan.

Ik ben getrouwd met Nico, wij hebben een zoon en een dochter en 4 schatten van kleinkinderen.

Voordat onze kinderen zijn geboren ben ik als kraamverzorgster werkzaam geweest. Ik heb graag contact met mensen en help ze graag. Ik ben dankbaar dat ik de ouders mocht begeleiden en adviseren in de dagen na de geboorte van hun kinderen. Deze tijd heb ik als zeer leerzaam ervaren. Ook toen onze kinderen naar school gingen heb ik dit werk weer opgepakt omdat ik het contact met andere mensen miste en iets voor de ander wilde betekenen.
Daarna ben ik mijn man gaan helpen in het bedrijf om dit verder op te bouwen.

Ik ben graag buiten, de liefde voor de natuur hebben mijn ouders mij meegegeven, de bomen, kruiden, de planten en dieren. Mijn plek om weer helemaal op te laden is aan zee, ik voel mij daar helemaal verbonden met de elementen zon, aarde, water en lucht.

Waarom ben ik healer geworden?
Onze dochter veranderde op jonge leeftijd van een energiek, blij en spontaan meisje tot een meisje wat moe was. 

Na een lange zoektocht via artsen en andere hulpverleners wat allemaal tijdelijk hielp waarna weer een terugval, uiteindelijk aangekomen bij mijn huidige lerares. Zij past de oude sjamanistische healing technieken van: de Black Bear Lineage toe. Tijdens deze sessie kwam naar boven dat de oorzaak van mijn dochter haar klachten een traumatische gebeurtenis in haar leven is. Deze blokkade werd opgelost en haar levensenergie kon weer goed stromen.

Vanuit een gezonde nieuwsgierigheid en passie om mijn medemens behulpzaam te zijn ben ik mij in deze traditie gaan verdiepen. Vervolgens heb ik een intensieve, individuele training te doorlopen, waaronder ook vele workshops en cursussen van onschatbare waarde. Het bracht me heling op allerlei vlak en tevens werd ik onderwezen om o.a. m`n natuurlijke talenten weer te erkennen, te zuiveren, verder te ontwikkelen en uit te breiden, waaronder vele waardevolle behandel technieken.

Tot op de dag van vandaag ben ik gedreven om me te blijven ontwikkelen, het geleerde meer en meer te verdiepen en geestelijk verder te groeien. Vanuit dit alles is praktijk Gegrond ontstaan. Een plek om samen op weg te gaan, samen te kijken waar de levensenergie is geblokkeerd en welke inzichten er nodig zijn om de energie weer te laten stromen.

 marijke van baar zomerdijk

Opleiding en cursussen