Bio release massage: voer spanning en afvalstoffen af

Bio release massage is een zachte vitaliserende massage. Deze is erop gericht om spanningen die we laagje voor laagje hebben opgebouwd in ons lichaam te helpen afvoeren. Hierdoor kan ons lichaam ontspannen, de levenskracht weer vrij stromen en het zelfhelend vermogen van ons lichaam zijn werk doen.

De methodieken, die gebruikt worden bij de bio-release zijn zachte massage, druk en beweging. We gaan tijdens deze massage ook samen aan het werk en je ademhaling speelt in dit geheel een belangrijke rol. De bio-release werkt ontspannend en het bevordert de energiestroom, bloedcirculatie en de aanmaak van endorfine (ook wel gelukshormoon genoemd). Het geeft een mogelijkheid om spanningen los te laten en zo maak  je weer ruimte vrij voor spontaniteit, vitaliteit en levenslust.

Deze massage maakt het mogelijk om het teveel aan spanning en afvalstoffen af te voeren. Bij veel mensen is dit systeem namelijk niet voldoende open en daarom is het soms nodig om het zelfregulerende systeem aan te moedigen. Deze massage kan heel goed worden toegepast bij iedereen, die hinder ondervindt van emoties, spanningen, stress, hoofdpijn, weinig zelfvertrouwen en depressieve gevoelens. Het brengt je letterlijk in beweging om in balans te komen. De bio-release massage is geschikt voor alle leeftijden en kan op verzoek ook over de kleding heen gegeven worden. De massage duurt ongeveer 1,5 uur inclusief ontspanning.

Massage aanbieding

- een bio release massage voor € 65 (normaal € 70).
- een speciaal verwenpakket voor optimale doorstroming van je levensenergie bestaande uit 5 bio release massages voor € 300 (€ 60 per massage).

 massage


"Maak ruimte vrij voor spontaniteit,
vitaliteit en levenslust."