Psychic doctoring

Psychic doctoring is een oude techniek die toegepast kan worden bij onbelans in een van de 4 lichamen, welke zich uit via lichamelijke klachten.

Rivier van levensenergie

Stel je lichaam eens voor als een rivier waardoor je levensenergie stroomt. Een rivier met hoofdstromen en zijstromen. Onverwerkte emoties en ervaringen slibben in deze rivier aan als takjes, zand of rotsblokken en vormen hiermee omleidingen en blokkades. De energiestroom kan niet meer vrij doorstromen. Dit is in veel gevallen de reden dat je minder energiek of zelf moe of ziek bent.

Hoe zouden je lichaam en ziel zich voelen als alle takjes, zand en rotsblokken op een milde manier weggenomen worden? Je levensenergie kan weer vrij stromen. Je bent fitter, sterker en ervaart meer levensvreugde. Dit is Psychic Doctoring, een diepe healing techniek om energieën, die geblokkeerd zijn, weer te laten stromen.

Klachten
Deze eeuwenoude healing methode van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika is met name zeer goed in te zetten bij de volgende klachten: Vermoeidheid, Emotioneel onevenwichtigheid, Gevoel van vastlopen, Niet energiek, Lichamelijke klachten……

Contact
Herken je jezelf hierin? Of ben je benieuwd geworden wat Psychic Doctoring voor jou kan betekenen? Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen, ik vertel u er graag meer over en kan indien gewenst een afspraak maken voor een intake.

 

 medicijnwiel

Healing Methodes