Soul Retrieval

Door verschillende oorzaken kan iemand zielsdelen zijn kwijtgeraakt, deze kwijtgeraakte zielsdelen kunnen de oorzaak zijn van problemen in ons dagelijks leven.

Door middel van het opzoeken, terughalen en herintegreren van zielsdelen, wordt je weer meer in contact gebracht met wie je werkelijk bent. Hierdoor kan je ziel zich weer herstellen en kun je de heelheid meer ervaren.

Mogelijke oorzaken van verlies van zielsdelen kunnen een traumatische ervaring of een ingrijpende gebeurtenis op fysiek of emotioneel gebied ergens in je leven zijn, zeker vanuit je jeugd kunnen ervaringen die nu onbelangrijk lijken veel impact hebben gehad met als gevolg het weggeven van zielsdelen.

Symptomen die kunnen wijzen op verloren zielsdelen zijn bijvoorbeeld, vermoeidheid, gebrek aan energie, bepaalde verdoofdheid, laat maar, depressie, moeite hebben met aarden en goed in je lichaam zijn, gevoel hebben dat je aan de zijlijn staat, je leven vanaf een afstand bekijkt alsof het niet over jezelf gaat, gevoel van leegte, met als gevolg verslaving, destructie.

 

 medicijnwiel

Healing Methodes